Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Rīgas Būvvalde tiek likvidēta

Pixabay.com

No 1. septembra Pilsētas attīstības departaments pārņems Rīgas pilsētas būvvaldes un aģentūras „Rīgas pilsētas arhitekta birojs” funkcijas

No 1. septembra, likvidējot Rīgas pilsētas būvvaldi un aģentūru „Rīgas pilsētas arhitekta birojs”, iepriekšminēto institūciju funkcijas pārņems Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments.

Turpmāk tieši departaments būs vadošā pašvaldības iestāde galvaspilsētas attīstības un teritorijas plānošanā, kas Rīgas pilsētā pārraudzīs un koordinēs attīstības procesus, nodrošinās būvniecības procesa tiesiskumu, t.sk. veiks pašvaldības būvvaldes funkcijas, nodrošinās sabalansētu mobilitātes attīstību, pārraudzīs arhitektūras procesa kvalitāti un kvalitatīvas pilsētvides attīstību, pārraudzīs un kontrolēs vides objektu izvietošanu, pilsētas apstādījumus, zemes ierīcību, nodrošinās kultūrvēsturisko vērtību aizsardzību un adrešu piešķiršanu.

No septembra klientiem būs pieejama vienota pakalpojumu sniegšanas sistēma: zvanu centra tālruņa numurs – 671058000, e-pasts – Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., tīmekļvietne – rdpad.lv. Pārejas periodā līdz 2022. gadam būs pieejami arī līdzšinējie pakalpojumu saņemšanas un konsultāciju veidi.

Numuru arhīvs: spied un lasi!