Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Piedalieties

Gada sākumā Rīgas pilsētas būvvalde sāka realizēt globālu adrešu inventarizācijas projektu, jo katra piektā adrese galvaspilsētā neatbilst Ministru kabineta noteikumiem. Būvvalde sola līdz 2016. gada vidum piešķirt jaunas adreses 10 000 ēkām un zemesgabaliem. Reforma skars aptuveni 180 000 rīdzinieku.

Process jau sācies – augusta vidū jaunas plāksnītes sāka parādīties Bolderājas, Daugavgrīvas, Buļļu un Voleru apkaimē. Nepalaidiet garām adrešu maiņu savā rajonā! Uzzināt, vai jums mainīsies adrese un kāda būs jaunā, iespējams publiskās apspriešanas gaitā. Tādas tiks rīkotas ikvienā Rīgas rajonā.

No 20. oktobra līdz 10. novembrim adrešu maiņas publiska apspriešana notiks Beberbeķu, Mūkupurva un Pleskodāles apkaimē. „Aicinām personas, kuru īpašumus skar adresācijas maiņa, iepazīties ar publiskajai apspriešanai nodoto informāciju un izteikt viedokli, aizpildot aptaujas anketu un iesniedzot to Rīgas pilsētas būvvaldes Klientu apkalpošanas centrā (Amatu iela 4, 1. stāvs, tālruņi  67105800 un 67012889, apmeklētāju pieņemšanas laiks pirmdienās un ceturtdienās no 10.00 līdz 19.00, otrdienās un trešdienās no 9.00 līdz 16.00, piektdienās no 9.00 līdz 14.00) vai nosūtot Rīgas pilsētas būvvaldei pa pastu (Amatu iela 4, Rīga, LV-1050). Aptaujas anketas iespējams aizpildīt arī elektroniski portāla www.riga.lv sadaļā „E-pakalpojumi”,” pavēstīja būvvaldē.

Rakstveidā aizpildāmas aptaujas anketas pieejamas Rīgas pilsētas būvvaldes Klientu apkalpošanas centrā, Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcijā Eduarda Smiļģa ielā 46, Rīgas domes apmeklētāju pieņemšanas centros Kungu ielā 7/9 un Brīvības ielā 49/53 un Rīgas pilsētas būvvaldes mājaslapā.

Ar Rīgas pilsētas būvvaldes darbiniekiem klātienē varēs tikties 6. novembrī plkst. 18.00 Rīgas Mūzikas internātvidusskolā Kalnciema ielā 118.

Ar informāciju par Beberbeķu, Mūkupurva un Pleskodāles apkaimē plānoto adrešu maiņu var iepazīties Rīgas pilsētas būvvaldes mājaslapā (http://www.rpbv.lv/publiska-apspriesana-par-zemes-vienibu-un-eku-adresu-mainu-un-pieskirsanu-beberbeku-mukupurva-un-ple).

Numuru arhīvs: spied un lasi!