Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Rīgas namu pārvaldnieks nepiemēros nokavējuma procentus

SIA Rīgas namu pārvaldnieks (RNP) saviem klientiem par savlaicīgi nesamaksātiem rēķiniem ārkārtējās situācijas laikā nepiemēros nokavējuma naudas – aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvis Krists Leiškalns.

Līdz šim par nokavējuma procentu nepiemērošanu ir paziņojusi arī AS Rīgas siltums. Pēc Leiškalna teiktā, arī SIA Rīgas ūdens, ka arī ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu sniedzēji nepiemēros nokavējuma procentus par laikā nesamaksātiem rēķiniem.

„Tas nozīmē, ka trīs lielākie pakalpojuma sniedzēji RNP klientu rēķinos par saņemtajiem pakalpojumiem nepiemēros nokavējuma procentus, tādējādi iespēju robežās mīkstinot ārkārtējās situācijas radītās sekas,” pauda uzņēmuma pārstāvis.

RNP, kā arī citi pakalpojumu sniedzēji aicina visus klientus iespēju robežās norēķināties par pakalpojumiem savlaicīgi, lai neveidotos apjomīgi parādi par piegādātajiem pakalpojumiem, ko vēlāk būs grūti nosegt, neraugoties uz faktu, ka nokavējuma procenti netiks piemēroti.

Kā ziņots, Rīgas siltums Covid-19 slimības dēļ valstī noteiktās ārkārtējās situācijas laikā par kavētiem maksājumiem neaprēķinās līgumsodu un neatslēgs apkuri.


Numuru arhīvs: spied un lasi!