Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Pārvaldnieks iziet internetā

Dzīvot un strādāt bez interneta mūsu laikos ir grūti. Arī namu pārvaldniekiem. Dzīvokļu īpašnieki vēlas, lai pārvaldnieks būtu pieejams un mobils, pieprasa no viņa jaunus pakalpojumus.

Pārkārtoties namu pārvaldēm nav viegli, īpaši jau mazajām. Vēl nesen, lai ieietu tīmeklī, vajadzēja maksāt par mājas lapas izveidi, elektronisko pakalpojumu paketes izstrādi, pieņemt darbā informācijas tehnoloģiju speciālistu.

Daudzi pārvaldnieki šādus tēriņus atļāvās, jo saprata, ka citādi viņi bezcerīgi atpaliks no dzīves. Pēc jaunāko pētījumu datiem, Latvijas iedzīvotāji ļoti labprāt izmanto internetu. Pirmkārt, Latvijā ir viens no ātrākajiem internetiem uz mūsu planētas, šajā rādītājā mēs esam ceturtajā vietā pasaulē. Otrkārt, mūsu cilvēki tā saradojušies ar tīmekli, ka acīmredzot jau 2017. gadā pat vēlēt varēsim elektroniski.

Taču savas sistēmas izstrāde un uzturēšana vienai otrai namu pārvaldei būtu pārāk smaga nasta, jo tam vajadzīga nauda, laiks un zinoši speciālisti. Problēma bija jārisina globālā mērogā, un nu risinājums atrasts – Latvijā izveidots elektronisko pakalpojumu portāls www.ipasniekiem.lv, kuru var izmantot visas namu pārvaldes. Turklāt ne pārvaldniekiem, ne iedzīvotājiem par to nav jāmaksā.

Portāls www.ipasniekiem.lv ir universāla pārvaldnieku un klientu tikšanās vieta. Bet, lai tikšanās varētu notikt, namu pārvaldei jākļūst par sistēmas lietotāju. Pēc tam tās aprūpē esošo māju iedzīvotāji, reģistrējoties portālā, iegūst pieeju informācijai un pakalpojumiem.

Ir divas iespējas, kā kļūt par www.ipasniekiem.lv klientu. Ja namu pārvaldi šāda sadarbība interesē, tā sazinās ar portālu pa e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Ja piedāvājums šķiet interesants iedzīvotājiem, arī viņi var rakstīt uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., un portāla menedžeris pats sazināsies ar pārvaldnieku.

Numuru arhīvs: spied un lasi!