Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Darbus atkal uzticēs Siltumserviss Rīga

Facebook.com / Rīgas namu pārvaldnieks

Noslēdzies RNP iepirkums par ēku centrālās apkures sistēmu remontu un apkopi

Apsaimniekošanas uzņēmuma Rīgas namu pārvaldnieks (RNP) izsludinātajā iepirkumā par ēku iekšējo siltumapgādes sistēmu tehnisko apkopi atkal uzvarēja PS Siltumserviss Rīga.

Atbilstoši Publisko iepirkumu likumam iepirkuma pretendentiem tika izvirzītas vairākas būtiskas prasības, piemēram, tika ietverta prasība par atbilstošu kvalifikāciju un prasība par to, ka pretendenta rīcībā ir jābūt visām nepieciešamajām iekārtām un instrumentiem pilnvērtīgai līguma izpildei.

RNP valdes priekšsēdētājs Ronalds Neimanis: „Jaunā apkures sezona sāksies tuvākajā laikā, un nenoliedzami tā būs izaicinājumu pilna saistībā ar ģeopolitiskās situācijas radītajām sekām, kā arī pieaugošajām būvniecības materiālu cenām un energoresursu izmaksām. Būtiski klientiem piedāvāt kvalitatīvu pakalpojumu par izdevīgu cenu. Tādējādi mūsu uzdevums ir nodrošināt savlaicīgu, iespējami ātru apkures pieslēgšanu visiem klientiem ar centralizēto apkuri Rīgā un iespējami īsā laikā veikt apkures sistēmu stabilizāciju, lai visi klienti saņemtu siltumu. Papildus mums jāizmanto visas iespējas, lai mazinātu siltumenerģijas patēriņu, izmantojot tehniskos līdzekļus. Tas ir apjomīgs darbs, kam nepieciešama kapacitāte un pieredze. PS Siltumserviss Rīga, kas uzvarēja abās lotēs, šo pakalpojumu RNP mājās nodrošina no 2018. gada, tāpēc varam prognozēt, ka apkures pieslēgšana noritēs bez aizķeršanās.”

PS Siltumserviss Rīga ir dibināta 2017. gadā un apvieno četrus uzņēmumus – SIA SB, SIA Alpex, SIA Adapteris un SIA LEP Energy. Noslēgtais līgums paredz tā darbību kā Daugavas labajā, tā kreisajā krastā. Līguma darbības termiņš ir divi gadi, un kopējā līguma summa ir 16 miljoni eiro.

Negaidot apkures sezonas sākumu, apkuri iespējams pieslēgt tām dzīvojamām mājām, kuru kopīpašnieki ir pilnībā norēķinājušies par dzīvojamā mājā saņemtajiem siltumenerģijas pakalpojumiem aizvadītajā apkures sezonā un iesnieguši kopības lēmumu par apkures pieslēgšanu vai to izdarījusi mājas pilnvarotā persona.

Numuru arhīvs: spied un lasi!