Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Rīdziniekus aicina uz semināru

Freepik.com

Dzīvokļu īpašnieki varēs uzzināt par Rīgas pašvaldības līdzfinansējumu dzīvojamo ēku atjaunošanai 

Ceturtdien, 23. septembrī, plkst. 16.00 Rīgas domes Īpašuma departaments aicina piedalīties seminārā par pašvaldības līdzfinansējumu dzīvojamo ēku atjaunošanai.

Seminārā pašvaldības darbinieki plašāk informēs par pašvaldības līdzfinansējuma programmām dzīvojamo ēku atjaunošanai – bīstamības novēršanai un energoefektivitātes uzlabošanai.

Maksimālais līdzfinansējums ir noteikts 50% apmērā no projekta attiecināmo izmaksu kopsummas, bīstamības novēršanas būvdarbu veikšanai – ne vairāk kā 30 000 eiro un līdz 5000 eiro attiecīgā būvprojekta izstrādei, savukārt siltināšanas projektiem – ne vairāk kā 50 000 eiro būvdarbu veikšanai un līdz 1000 eiro attiecīgā būvprojekta izstrādei.

Semināru papildinās jautājumu un atbilžu sesija, kuras laikā būs iespēja saņemt atbildes gan uz iepriekš iesniegtajiem, gan tiešsaistē un klātienē uzdotajiem jautājumiem.

Vadoties pēc aktuālās epidemioloģiskās situācijas noteikumiem, seminārs norisināsies klātienē koka ēku renovācijas centrā „Koka Rīga” Krāsotāju ielā 12 un tiešsaistes režīmā būs skatāms Īpašuma departamenta Youtube kanālā.

Reģistrācija klātienes apmeklējumam – pa tālruni 67181015 vai e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Apmeklētājam jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts un personu apliecinošs dokuments. Vietu skaits – ierobežots.

Fakts

Plašāk ar līdzfinansējuma programmu ikviens var iepazīties mājaslapā atjauno.riga.lv.

Numuru arhīvs: spied un lasi!