Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Aktīvos iedzīvotājus aicina uz tikšanos

Facebook / Izstāde "Māja I"

Ikgadējās starptautiskās būvindustrijas izstādes Māja I 2022 norises laikā, kas tradicionāli martā notiek izstāžu kompleksā Ķīpsala Rīgā, daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji tiek aicināti uzzināt svarīgu informāciju.

Izstādes laikā no 24. līdz 27. martam darbosies Ekonomikas ministrijas atbalstītais informatīvās kampaņas Dzīvo siltāk stends. Projekta partneri informēs kā privātmāju, tā daudzdzīvokļu māju īpašniekus par viņu īpašumu renovēšanas iespējām, kā arī par iespējām saņemt valsts un Eiropas finansiālo palīdzību ēku siltināšanā.

Pie Dzīvo siltāk stenda būs iespēja sastapt arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Patērētāju tiesību aizsardzības centra ekspertus, kā arī būvorganizāciju, Logu un durvju ražotāju asociācijas un Būvmateriālu ražotāju asociācijas pārstāvjus. Uz iedzīvotāju jautājumiem atbildēs Rīgas enerģētikas aģentūras darbinieki un speciālisti.

Piektdien, 25. martā, Dzīvo siltāk stendā varēs sastapt Valsts ieņēmumu dienesta ekspertus un uzdot neskaidros jautājumus par pievienotās vērtības nodokļa (PVN) piemērošanu mājokļa un būvniecības jomā, kā arī par darījumiem, kas ir atbrīvoti no PVN piemērošanas. Būs iespēja noskaidrot jautājumus par zemes piespiedu nomu.

Piektdien Latvijas Namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācija kopīgi ar Ekonomikas ministriju aicina uz semināru Aktuālie dzīvojamo māju pārvaldīšanas un to atjaunošanas jautājumi.

 

 

Numuru arhīvs: spied un lasi!