Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Dzīvesvietas deklarēšanas iestādēm – jauna adrese

Decembrī Rīgā ir mainījušās Pilsonības un migrācijas lietu pārvalžu atrašanās vietas. 

Rīgas domē paskaidroja, ka, sākot ar šī gada decembri, iedzīvotāji vairs nevarēs izziņas par deklarētajām dzīvesvietām saņemt Austrumu, Ziemeļu vai Pārdaugavas izpilddirekciju Pilsonības un migrācijas lietu pārvalžu nodaļās. Nodaļas, kurās bija iespējams kārtot ar deklarēšanos saistītos jautājumus, reorganizēja un pievienoja Rīgas domes Klientu apkalpošanas centram.

Kur vērsties cilvēkam, ja rodas nepieciešamība mainīt deklarētās dzīvesvietas adresi vai saņemt izziņu, piemēram, par deklarēto personu skaitu?

Šādos gadījumos jāvēršas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes nodaļā Dzirciema ielā 26 vai kādā no trim pilsētas Dzimtsarakstu birojiem – Zemgaļu ielā 1, Aglonas ielā 4B vai Dzirciema ielā 38.

Ja cilvēkam šķiet, ka viņa dzīvoklī kāds ir deklarējies nelikumīgi, tad iesniegumu par šādas personas izdeklarēšanu var iesniegt ne tikai Rīgas domes Mājokļu un vides departamentā (Brīvības ielā 49/53), bet arī Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes nodaļā Dzirciema ielā 26 vai kādā no trim pilsētas Dzimtsarakstu birojiem – Zemgaļu ielā 1, Aglonas ielā 4B vai Dzirciema ielā 38.

Numuru arhīvs: spied un lasi!