Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Nepalaidiet garām

Rīdzinieki tiek aicināti uz semināru par daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku renovācijas gaitu Rīgā 2014. gadā, ko rīko Rīgas enerģētikas aģentūra (REA). Dalība bez maksas.

REA speciālisti informē, ka 2014. gadā Rīgā sāka renovēt vairākas dzīvojamās mājas. Uz diskusiju par renovācijas norisi pulcēsies iedzīvotāju pārstāvji, namu pārvaldnieki un būvnieki. Viņi dalīsies pieredzē, stāstīs par savām veiksmēm un pieļautajām kļūdām. Diskusijas mērķis ir paplašināt iedzīvotāju un nozares speciālistu zināšanas par namu siltināšanu.

Diskusijas norises vieta – Rīga, Rātslaukums 1, Rīgas Domes sēžu zāle.

Diskusijas laiks – 2014. gada 31. oktobris no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Darba kārtība:

9.30. Dalībnieku reģistrācija.

10.00. „Mājokļu renovācijas gaitā lietotie tehniskie risinājumi Rīgā”.

Juris Golunovs, Rīgas enerģētikas aģentūras Energoefektivitātes informācijas centrs

10.20. „Rīgas daudzdzīvokļu dzīvojamo namu energoefektivitātes paaugstināšana 2014. gadā: ES struktūrfondu līdzfinansējuma apguves pieredze un ēku renovācijas tehniskie risinājumi”.

Pārstāvji no Lielvārdes ielas 123 (Sergejs Sidorko, DzīKS „Bāka - 2”), Berģu ielas 160, k.5 (Maiga Černokozinska, DzĪB „Berģu 160”), Pārslas ielas 7 (Jānis Bērziņš, SIA „Arche”), Mastu ielas 8, k.1 (Raivo Damkevics, SIA „Renesco”), Platās ielas 28, k.2 (Dace Maļinovska, SIA „Rīgas namu pārvaldnieks”).

12.00. Kafijas pauze.

12.30. „Energoefektivitātes līgumi. Cik tas maksās māju iedzīvotājiem”.

Kristaps Zvaigznītis, Ēku saglabāšanas un energotaupības birojs

12.50. „Izmaiņas ēku siltumnoturības paaugstināšanas finansējuma saņemšanā”.

Edmunds Valantis / Zane Galinska, LR Ekonomikas ministrija

13.20. Diskusija.

Interesentu iepriekšējus pieteikumus pieņem pa tālruni 67012444 un e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Numuru arhīvs: spied un lasi!