Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Kājām kāpt nevajadzēs!

Kompānija TehnoPrime palīdzēs mājai ietaupīt par lifta apkopi un remontu

Kas vajadzīgs, lai daudzstāvu mājas lifts nebojātos un neapstātos starp stāviem? Vispirmām kārtām nepieciešama mehānismu kvalitatīva apkope, ko vērts uzticēt profesionāļiem.

Kas notiek?

Daudzstāvu māju pārvaldnieki parasti noslēdz ar kompetentu kompāniju līgumu par liftu tehnisko apkopi. Latvijā šādus pakalpojumus sniedz vairākas firmas. Skaidrs, ka lietpratīgs pārvaldnieks vai īpašnieku biedrības priekšsēdētājs vispirms salīdzinās apkopes cenu piedāvājumu un tad pārliecināsies, ka viņa izraudzītajai kompānijai ir pa spēkam veikt vajadzīgos darbus. Pēc šādas tirgus izpētes daudzi pārvaldnieki izvēlas kompāniju TehnoPrime.

Svarīga pieredze

Latvijas firma TehnoPrime liftu iekārtu apkopes, remonta un modernizācijas pakalpojumus sniedz kopš 2011. gada. Firmas dibinātāji ir lielāko Latvijas liftu apkalpošanas kompāniju inženieri un mehāniķi. Kā stāsta uzņēmumā, TehnoPrime aprūpē šobrīd ir 43 mājas jeb 138 lifti dažādās Latvijas pilsētās. Daudz vai maz? Ticiet uz vārda – daudz! Salīdzinājumam: visā Jelgavā ir tikai nedaudz vairāk par 60 liftiem, bet tādā biezi apdzīvotā galvaspilsētas rajonā kā Ķengarags lifti darbojas tikai pāris desmitos kāpņu telpu.

TehnoPrime klienti ir lieli apsaimniekošanas uzņēmumi, vairākas viesnīcas, bankas, dzīvokļu īpašnieku biedrības un vairākas citas liftu firmas, kas kompānijā TehnoPrime pasūta māju iekārtu modernizāciju, jo tām nav savu speciālistu, kas varētu veikt šo darbu.

Kāpēc jāizvēlas?

Līgumus ar TehnoPrime slēdz gan dzīvokļu īpašnieku biedrības, kas pārņēmušas mājas pārvaldīšanas tiesības, gan apsaimniekošanas uzņēmumi un kooperatīvās sabiedrības. Katrā gadījumā uzņēmuma speciālisti sastāda individuālu līgumu un aprēķina lifta uzturēšanas izmaksas katrā konkrētā mājā. Dažas daudzstāvu mājas tikai pateicoties jaunās firmas izvēlei sāk par pakalpojumu maksāt par 30% mazāk nekā iepriekš.

Sadarbība ar kompāniju TehnoPrime paver iedzīvotājiem arī citas iespējas dzīvot taupīgāk. Firma ir gatava pēc pārvaldnieka pasūtījuma veikt ne tikai liftu tehnisko apkopi, bet arī tos remontēt un modernizēt. Turklāt TehnoPrime speciālisti nepiekrīt saviem lielākajiem un plaši pazīstamajiem konkurentiem, kuri mudina dzīvokļu īpašniekus pilnībā nomainīt liftus. Nē, viņi iestājas par ierīču un mehānismu daļēju renovāciju, kas ir daudz izdevīgāka.

Labošana bez pārmaksāšanas

„Padomju laika daudzstāvu namos uzstādītie vecie Mogiļevā ražotie lifti, ja tos labi uztur un laikus remontē, var godam kalpot vēl 50 gadus,” saka TehnoPrime inženieri. „Tagad daudzas firmas cenšas pārliecināt iedzīvotājus veikt liftu pilnu renovāciju vai pat nomaiņu. Bet tas nav vajadzīgs, jo sliedes, pretsvars, durvis un citi lēni dilstoši mūsu liftu komponenti ir labā stāvoklī. Ja nomaina staciju, vinču, kabīni bez durvju piedziņas mehānisma un durvju vērtnēm, lifts būs gluži kā jauns.”

Apstiprinājums teiktajam ir TehnoPrime speciālistu izstrādātie atsevišķu lifta mezglu modernizācijas risinājumi, kas jau aprobēti Latvijas mājās, tātad ar tiem iespējams iepazīties tepat uz vietas. Ticiet, TehnoPrime remonta pakalpojumi un uzlabojumi maksā daudz lētāk nekā lifta nomaiņa vai lielo „zīmolu” sniegtie līdzīgie pakalpojumi.

Vietējo meistaru zelta rokas

Liela nozīme arī tam, ka kompānijas darbiniekiem ir pa spēkam pašiem tepat uz vietas izgatavot vajadzīgos iekārtu komplektus. Tas nozīmē, ka nav jāgaida dārgie sūtījumi no Eiropas (varat iedomāties, cik daudz iedzīvotāji pārmaksā tikai par detaļu transportēšanu vien!).

Arī jūsu mājai būtu vērts padomāt par liftu racionālāku apkopi un remontu. Un kāpēc gan to nedarīt ekonomiski, ietaupot kopējos uzkrājumus? Turklāt kompānija TehnoPrime piedāvā papildu pakalpojumu, kas nodrošinās to, ka visi lifta bojājumi tiks pamanīti, pirms iekārta būs apstājusies, proti, par atsevišķu samaksu lifta svarīgākajiem mezgliem uzmontēs īpašus sensorus, kas nodos ziņas centrālajam dispečerpunktam. Un ja nu tomēr gadīsies, ka lifts apstājas, cilvēkiem atbrīvošana nebūs jāgaida ilgāk par 40 minūtēm, jo TehnoPrime Rīgas meistari dežurē abos Daugavas krastos.

Pēc individuāla savas mājas liftu apkalpošanas un remonta risinājuma vērsieties SIA TehnoPrime: www.TehnoPrime.lv, tālr. 25520700, vai rakstiet uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Numuru arhīvs: spied un lasi!