Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Rīgas siltums ir gatavs sākt sezonu

Šogad rīdzinieki ir labāk maksājuši par saņemto siltumenerģiju, ziņo AS Rīgas siltums. Visdisciplinētākie bijuši uzņēmumu Rīgas namu pārvaldnieks, Rīgas pilsētbūvnieks un Rīgas namu apsaimniekotājs klienti, kā arī dzīvokļu īpašnieku biedrību Zasulauks, Pļavnieki, Temps, Bāka-2, Zinātne, Pleskodāle, Celtnieks, Lāčplēsis, Zolitūde, Staburags, Ziemieļblāzma, Rododendrs-R, Pavadonis un Imanta pārvaldīto māju iedzīvotāji.

Iedzīvotāji laikus ir samaksājuši par 5% vairāk siltuma rēķinu nekā pagājušajā gadā, tāpēc AS Rīgas siltums ir izplatījis paziņojumu, ka, iestājoties vēsam laikam, Rīgas mājas var apkures sezonu sākt jebkurā dienā. Pilsētas siltumapgādes uzņēmums ir gatavs apkuri pieslēgt kaut šodien, ja vien mājai nav parāda par jau patērēto siltumenerģiju un siltummezgls ir tehniski sagatavots apkures sezonas sākšanai.

Iedzīvotāju maksājumu disciplīnas uzlabošanās skaidrojama ar to, ka AS Rīgas siltums tarifi 2013./2014. gada apkures sezonā bija par 9% zemāki nekā gadu iepriekš. Palīdzēja arī siltā ziema. Tomēr uzņēmuma administrācijai nācās arī pastrādāt ar parādniekiem. Šogad dzīvokļu īpašniekiem nosūtīti 27 tūkstoši vēstuļu, kurās AS Rīgas siltums ziņoja par mājai uzkrājušos parādu.

– Mēs aicinām dzīvokļu īpašniekus rūpīgāk kontrolēt namu pārvaldītājus un pārliecināties, cik akurāti viņi maksā AS Rīgas siltums nosūtītos kārtējos rēķinus, – saka uzņēmuma informācijas nodaļas pārstāve Linda Rence. – Jebkurš dzīvokļa īpašnieks, iesniedzot rakstisku pieprasījumu, var saņemt informāciju par maksājumiem, ko esam saņēmuši par viņa mājai sniegtajiem pakalpojumiem. Iesniegumus var sūtīt pa pastu uz adresi: Cēsu iela 3a, Rīga, LV-1012, kā arī pa faksu 67017303 vai e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Numuru arhīvs: spied un lasi!