Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Ārkārtējā situācija beigsies: kā nokļūt uz pieņemšanu pie sava pārvaldnieka? 

Freepik.com

„Ārkārtējā situācija nav pagarināta, bet daudzi apsaimniekošanas uzņēmumi tā arī nav atsākuši klientu pieņemšanu klātienē. Man, piemēram, ir ļoti daudz jautājumu mūsu apsaimniekotājam SIA Rīgas namu pārvaldnieks. Kad būs iespējams nokļūt Klientu apkalpošanas centrā un normāli aprunāties ar speciālistiem?”

Atbild Rīgas namu pārvaldnieka Komunikācijas nodaļas vadītāja Una Grenēvica:

Rīgas namu pārvaldnieka mājaslapā ir paziņojums, ka no šī gada 7. aprīļa uzņēmums atsāk klientu pieņemšanu klātienē Klientu apkalpošanas centros (KAC) pēc iepriekšēja pieraksta. Vizītē var pierakstīties tīmekļa vietnē https://rnp.reservio.com vai pa tālruni 8900.

Lai pieteikuma statuss tiktu apstiprināts, dzīvokļa īpašniekam vai tā pilnvarotajai personai obligāti jānorāda vārds, uzvārds, e-pasts, tālruņa numurs, adrese un īss jautājuma izklāsts.

Rīgas namu pārvaldnieks atgādina, ka klientu centros atļauts ienākt tikai ar mutes un deguna aizsegu. Klientiem, kuri prasības neievēro, ienākt telpās ir aizliegts. Tāpat cilvēkiem klientu centrs ir jāapmeklē pa vienam, izņemot personas, kurām nepieciešama asistenta palīdzība vai kurām ir objektīvas grūtības saņemt pakalpojumu vecuma vai funkcionālo traucējumu dēļ. Ja cilvēkam  ir noteikta pašizolācija vai mājas karantīna vai viņam ir elpceļu infekcijas saslimšanas pazīmes, lūgums iecerēto vizīti atlikt.

Konsultācijai atvēlētais laiks – 15 minūtes. Klientu apkalpošanas centrā apmeklētāji tiks ielaisti tikai pieraksta kārtībā, lūdzam uz pieņemšanu neierasties ātrāk kā 5 minūtes pirms pieraksta laika. Aicinām savlaicīgi sagatavot visus nepieciešamos dokumentus iesniegšanai Klientu apkalpošanas centrā. Līdzi noteikti jābūt personu apliecinošam dokumentam – pasei vai eID kartei).

Tāpat, sākot ar 12. aprīli, tiks atjaunota iespēja satikt Rīgas namu pārvaldnieka teritoriālo iecirkņu vadītājus, viņu vietniekus tehniskajos un vadības jautājumos, kā arī ēku pārvaldītājus.

Numuru arhīvs: spied un lasi!