Kā savest kārtībā savu kāpņu telpu?

Namu pārvalde piedāvā... atsevišķu mājas kāpņu telpu remontu ar pēcapmaksu!

SIA Rīgas namu pārvaldnieks saviem klientiem piedāvā veikt atsevišķu mājas kāpņu telpu remontu. Šī iespēja paredz, ka māju iedzīvotāji varēs lemt par vienas vai otras kāpņu telpas remontu, negaidot, kamēr tiek izveidots nepieciešamais finanšu līdzekļu uzkrājums darbu izpildei.

Izmantojot jauno piedāvājumu „Kāpņu telpas remonts”, mājas iedzīvotāji var lemt par atsevišķu kāpņu telpu remontu, norādot, ka tikai remontējamās kāpņu telpas dzīvokļu īpašnieki veiks remonta apmaksu, nevis visas mājas iedzīvotāji kopā. Pēc remontdarbu izpildes ikmēneša rēķinos tiks iekļauta pakāpeniska samaksa par pakalpojumu, un maksājumus iespējams sadalīt uz laika periodu līdz trim gadiem.

Pakalpojums sākotnēji pieejams 103., 104., 119., 316., 317., 318., 467. un 602. sērijas dzīvojamām mājām. Remontdarbu izmaksas katrai mājai tiks aprēķinātas individuāli, bet aptuvenās kopējās remontdarbu izmaksas ir, sākot no 0,15 eiro par kvadrātmetru mēnesī.

Papildinformācija par pakalpojumu „Kāpņu telpas remonts” pieejama mājaslapā www.rnparvaldnieks.lv, pa tālruņa numuru 8900, kā arī rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..